eSHL Säsongen 22-23

10 oktober 2022 16:00

Denna vecka är det nedsläpp för eHockey-säsongen 22-23 och SHL:s aktiveringar i den digitala hockeyrinken genom eSHL, i och med lanseringen av EA SPORTS NHL 23.

SHL-klubbarna gör sig redo för en fjärde säsong i 6v6-ligan eSHL, som startar i januari 2023 med sändningar på C More, TV4 Play och Twitch. Växjö Lakers är regerande mästare – kommer de att vinna en andra raka titel och tangera Linköping HC:s segertotal, eller är det dags för ett nytt lag att vinna nu? Mer detaljer om säsongen kommer senare i år.

Via eSHL kommer det även att ges än fler möjligheter att tävla själv än någonsin tidigare tillsammans med Challengermode, hela vägen fram till slutet av april.

Det blir dels veckovisa turneringar med priser att tävla om och olika teman för varje vecka, t.ex. 1v1 i HUT och 2v2 i Versus. eSHL Challenge, 1v1-turneringen för SHL-klubbarnas fans, återvänder också i november med nytt format och större prispott! Totalt kommer det att finnas 100.000kr i prispengar och ytterligare vinster att tävla om i dessa turneringar!

Den första communityturneringen i NHL 23 arrangeras redan nu på söndag 16 oktober 19.00 – och anmälan är öppen, så se till att registrera er här.

För att följa med i allt som händer i eSHL, se till att följa oss i sociala medier via Instagram, TikTok, Twitter eller Facebook, via webben på E.SHL.SE, vårt space på Challengermode eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.