SHL:s huvudpartner Betsson breddar samarbetet genom stöd till eSHL

17 januari 2020 11:34

Efter en succéartad premiäromgång i måndags kan vi nu meddela att Betsson, SHL:s huvudpartner, väljer att bredda sitt samarbete med SHL genom att gå in som huvudpartner till eSHL.

Hos Betsson har spel på e-sport ökat med 300 % senaste året och är nu topp 5 mest tippade sport. Spelbolaget som 2018 blev huvudsponsor till SHL väljer nu att fördjupa samarbetet genom att stötta SHL:s satsning på e-sport i form av ett partnerskap med eSHL. Förutom det ekonomiska stödet till ligan kommer Betsson erbjuda odds på lagen och lite annat smått och gott.

-Vi har alltid sagt att vi vill vara den mest engagerade sponsorn till SHL och vill fördjupa vårt samarbete. Så för oss kändes detta givet, intresset för e-sport generellt bland våra kunder är otroligt stort, men extra kul att kunna stötta just eSHL, då det ofta är andra spel inom e-sport som stjäl det mesta av uppmärksamheten , säger Robin Olenius PR-chef Betsson.

Linus Eklund, projektledare på SHL för e-sportsligan, ser positivt på samarbetet med Betsson.

-Utöver sponsorskapet får vi en kreativ och kunnig partner som kommer kunna bjuda på odds och roliga detaljer kring eSHL.