ESHL CHALLENGE


Nu hälsar vi välkomna till en ny upplaga av vår 1vs1-turnering, eSHL Challenge! Tävlingen som ger dig möjligheten att vinna pengar till både dig själv och din favoritklubb! 

Årets turnering bjuder bl.a. på ett nytt tävlingsformat, fler speldagar och mer priser - med en total prispott på över 70.000 kr att tävla om! Den slutgiltiga vinnaren spelar hem 20.000 kr till såväl sig själv som den klubb spelaren valt att stötta!

  • Turneringen inleds med klubbtävlingar för alla 14 olika SHL-klubbar, där man spelar NHL 23 i Versus-läget (PS4) med den SHL-klubb man supportar.

    Det ges två kvalmöjligheter (turneringar) för respektive klubb, och respektive vinnare där möts sedan i en Bäst-av-5-final om vem som går vidare.

    Vinnaren av respektive klubbtävling belönas med 1.000kr och ett speciellt pris från klubben, tvåan får 500kr.

  • När 14 klubbvinnare korats kastas de in i ett gruppspel, fördelat på två grupper om sju lag/spelare i varje. Det spelas en match mot varje motståndare, varpå de fyra spelare som lyckats bäst tar sig vidare till slutspel.

  • Slutspelet spelas sedan i Bäst-av-3, från kvartsfinal via semifinal till final - som avgörs live på event i början av mars.

  • Den slutgiltiga vinnaren kvitterar ut 20.000 kr till sig själv - och vinner lika mycket pengar till favoritklubben.

    Tvåan vinner 5.000kr, och semifinalförlorarna får 2.500kr vardera.

Turneringen spelas via vårt eSHL-space hos Challengermode, så bege dig dit och registrera dig nu!

Anmäl dig HÄR, eller på direktlänk till respektive datum nedan (uppdateras efterhand) 

Här är kvaldatum för respektive klubb:


Klubbfinalspelet avgörs mellan 27 januari - 5 februari (fredag alt söndag). Sedan fortsätter turneringen under februari (söndagar) med grupp & slutspel innan det avgörs i början av mars, live på event.


##

Det är endast tillåtet att supporta/spela i en klubbs tävling. Representerar du en eSHL-klubb i vår 6v6-liga behöver du representera den i eSHL Challenge också.

Turneringen spelas på PlayStation 4-versionen av NHL 23, för att möjliggöra största möjliga deltagande (i och med att spelet inte stödjer crossplay mellan plattformar eller spel mellan PS4/PS5).